tirsdag 18. mai 2010

17 mai=)

Vi hadde en fantastisk 17 mai feiring i går! Noah skulle gå i tog med barnehagen på Gjøvik kl. 10, så vi dro til mamma og pappa på frokost siden de bor en 5 min gåtur unna der toget startet. Synes det er så koselig å være med å gå i tog med han. Og selvom han skulle være hos pappa`n sin den dagen, så er det godt å få tilbringe litt tid med han. Han, som alle andre barn, elsker 17 mai med tog, flagg, is, ballonger og alt som hører med.

Etter toget dro vi til foreldrene til samboeren min, og deretter dro vi på bursdagen til tantebarnet mitt Milla Elvira som ble 2 år på den store dagen. Hipp Hurra:)
Ganske slitne dro vi hjem, og hadde mamma og pappa på grilling.


Minamor
Hele familien
Bursdagsbarnet:)

onsdag 12. mai 2010

Litt shopping:)

I dag har jeg og min kjære storesøster Ingunn på Villasol  vært på shopping. Alltid moro med litt nytt, og ikke minst ha alt klart til 17 mai-habitten til veslemor i huset. Forrige uke fikk vi tak i sølje og skaut, så eneste som manglet var ny strømpebukse. Ikke til å forstå hvor fort strømpebuksene her i huset blir stygge!

Sølje, skaut og strømpebukse til Minamor.
"Onepiece" av en litt finere variant til meg? (Følte at jeg prøvde på meg en forstørret variant av Mina`s selebukse, men de ser så fine ut på alle andre).
Ellers ble det ett par duker, 6 kaffekopper, en stor "H", søtt skilt, telys-holder og bokstavene "bah", de manglet -tèn.

Er så heldig at vi har fått ett kaffebord og to stoler av Ingunn. Pusset over det så fort jeg fikk det ut av bilen og satte det på plass. Planen er å male det.


Ha en koselig kveld,

Trude Andrea:)





søndag 9. mai 2010

Dagens!

Noah: Mammma!? Jeg liker ingen jenter jeg.
Jeg: Det er fint det gutten min, skal ikke tenke på dem du som bare er 4 år.
Noah: Jammen, jeg liker jo deg og Mina da. Kan jeg ikke gjøre det da?

Skjønne grom`gutten min<3

Trude Andrea:)

lørdag 8. mai 2010

Endelig helg!

Selv med feber og forskjøelse, måtte jeg opp på jobb til halv 7 i dag. Heligvis ferdig til 12, og da startet helga for meg og!
Vi skal ha barnefri i natt, og nyte livet uten barn så godt vi kan i ett døgn. Med ei pakke paracet har vi tenkt oss ut å spise, og ta en tur på kino om det er noen spennende filmer som går.
Alle foreldre trenger litt fri, for å ikke glemme hverandre for kun å leve foreldrerollen:)


Ønsker alle ei riktig god helg!

Trude Andrea:)

tirsdag 4. mai 2010

Badet vårt!

I fjord høst startet prosjekt, bad!
Badet fra 1975 trengte en liten oppdatering syns vi, tross alt på tide kanskje etter nesten 35 år;)
Vi malte og la nytt gulv på wcèn da vi flyttet inn i huset for 2 år siden, men likevel... var ikke spesielt koselig innpå der. Og umulig å holde ryddig, siden det kun var ett lite skap der!
Vinduene var egentlig ganske råtne, så vi tettet igjen to av dem og beholdt ett som vi bygde inn i  glassbyggerstein.
Orginalt var bad og wc hver for seg, men det ville vi ikke ha noe av. Mye mer praktisk å ha det sammen, dessuten var ingen av rommene særlig store.
Dusjen, eller boblebadet om du vil, var ikke akkurat det hvertfall jeg hadde mest lyst på. Syns de er så kassete og store. Men siden vi har to små barn, og vi selv er veldig glad i å bade også, så fant vi ut at det var det mest praktiske.
Stellebordet tar litt plass også, men sånn er det med små unger. Er såpass kjekk å bruke, at vi ikke vil kvitte oss med det enda. Enkel Ikea-utgave som jeg har malt hvit.
Ha fin dag:)
Klem fra Trude Andrea!

Veggord!

Har en kjedelig murvegg i gangen vi ikke ante hva vi skulle gjøre med.
Veggord ble selvfølgelig tingen. Bestilt på www.trendystickers.dk/no
Courage does not always roar.
Sometimes courage is the quiet voice, at the end of the day saying,
" I will try again tomorrow".
Ha en fin dag,
Klem fra Trude Andrea:)

mandag 3. mai 2010

Du vet sommeren er på vei...

...når unga kommer hjem med blomster:)

Noahgull elsker være ute nå som snøen er borte, og så fort vi kommer hjem fra barnehagen vil han ut. Nesten så han ikke har tid til å spise middag engang, men sånn er det å være liten:)


Plutselig kom han inn igjen, med blomster til mamma:D Åhh, blir like glad hver gang!



I ett eggeglass såklart:)


Nå sitter det en sliten, liten gutt å spiser kveldsmat og ser på barne tv.

Ha en fin kveld,

Trude Andrea:)